top of page
Són bojos aquests catalans...
La nostra empresa

SOBATECH GROUP SL va néixer el Gener de 2013 en la petita localitat de Figueres, localitat natal del famós artista Salvador Dalí

 

 

L'empresa està orientada en totes les etapes de producció de televisio professional, Web, Promoció, permetent-nos controlar totes les senyals d'àudio i vídeo.

 

Podem oferir serveis de consultoria tècnica, enginyeria, integració, producció i post-producció.

 

El nostre slògan defineix perfectament el que podem oferir als nostres clients, tant sols... "...pensa en broadcast", nosaltres tindrem cura de tot per fer del pensament, una realitat sense limits.

El nostre equip

Sobatech Group, SL (“Sobatech”) va ser fundada per un grup de tècnics experimetats, TDs i operadors del mercat audivisual professional.

 

Despres de molts anys treballant en empreses de primer nivell com Dorna Sports SL, Mediapro, Alfacam, i altres empreses nacionals, varem reconèixer un enorme mercat potencial per a una empresa que pogués oferir projectes "Claus en mà", reduint els costos allà on sigui possible, eliminant incògnites i optimitzant recursos per a executar projectes eficientment, fins hi tot en projectes complexes on es requereixi treballar amb multiples terceres parts, i amb els nostres aliats tecnològics.

Les nostres solucions
bottom of page